Grafik

CITIUS

Wspinaczka

Szanowni Państwo,

w 2021 r. zapraszamy na zajęcia wspinaczkowe. Jednak z powodu pandemii musimy przeorganizować naszą pracę, dlatego zgłoszenie chęci udziału Państwa dzieci w zajęciach wspinaczkowych, prosimy każdorazowo przesyłać do instruktora prowadzącego zajęcia wyłącznie drogą e-mailową (kopytoclimbing@gmail.com) z podaniem imienia i nazwiska dziecka, adresu e-mail oraz daty i godziny zajęć, w których dziecko chce uczestniczyć (godziny i dni zajęć podane są na harmonogramie wspinaczkowym). W zajęciach wspinaczkowych w jednym czasie mogą uczestniczyć 2 osoby. Ew. dodatkowe informacje można uzyskać również pod nr tel. 514 034 661.Prosimy również zapoznać się z procedurami oraz wszystkimi dokumentami zamieszczonymi na stronie www.stowarzyszeniealtius.pl w zakładce COVID-19.

Podpisane skany oświadczenia i kwestionariusze przesyłacie Państwo na e-mail (bez przesłanych dokumentów nie dopuszczam dzieci do zajęć): kopytoclimbing@gmail.com

DEKLARACJA PRZYSTĄPIENIA DO STOWARZYSZENIA

PROCEDURA

KWESTIONARIUSZ SANITARNY

OŚWIADCZENIE DLA RODZICÓW

KLAUZULA INFORMACYJNA -RODO – KORONAWIRUS

Realizacja projektów Stowarzyszenia Sportowego „Altius” we Wrocławiu jest możliwa dzięki środkom finansowym pochodzącym z Gminy Wrocław i wsparciu Prezydenta Wrocławia – Pana Jacka Sutryka.