Koronawirus

Szanowni Pa艅stwo,

zgodnie z wytycznymi zapowiedzianymi w dniu 13.05.2020 r. przez przedstawicieli Rady Ministr贸w, od 18.05.2020 r. mo偶na wznowi膰 treningi w salach sportowych. W zwi膮zku z tym pragniemy poinformowa膰, 偶e rozpoczynamy zaj臋cia dla wszystkich grup wiekowych.

Niestety z powodu ogranicze艅 musimy przeorganizowa膰 nasz膮 prac臋 dlatego zg艂oszenie ch臋ci udzia艂u Pa艅stwa dzieci w treningach, prosimy przesy艂a膰 do trener贸w prowadz膮cych drog膮 mailow膮 z podaniem nazwiska dziecka oraz adresu e-mail do 艣rody 20 maja 2020 r. Nast臋pnie do 23.05.2020r. otrzymacie Pa艅stwo informacj臋 zwrotn膮.

Prosimy r贸wnie偶 zapozna膰 si臋 z procedurami oraz wszystkimi dokumentami zamieszczonymi na stronie www.stowarzyszeniealtius.pl. Podpisane o艣wiadczenia i kwestionariusze przesy艂acie Pa艅stwo na poni偶sze maile.

Zaj臋cia planujemy rozpocz膮膰 25.05.2020r.

Agnieszka Rauk-Kubacka tel 882 000 626 mail: akrobatykawroc@gmail.com

Rafa艂 Kubacki 881 717 626 mail: rafalkubackijudo@gmail.com

______________________________________________________________________________

Realizacja projekt贸w Stowarzyszenia Sportowego 鈥濧ltius鈥 we Wroc艂awiu jest mo偶liwa dzi臋ki 艣rodkom finansowym pochodz膮cym z Gminy Wroc艂aw i wsparciu Prezydenta Wroc艂awia 鈥 Pana Jacka Sutryka.